Forum Index
Author Message

<  BF2 General Chat  ~  No Node... & WTF is this fps and time doing here?

Do any of our ubik members use Macro's in game?

Yes  
0%
  [ 0 ]  0%
 
No  
100%
  [ 7 ]  100%
 
Maybe, but i ain't telling you shit!  
0%
  [ 0 ]  0%
 

Total Votes : 7
KennyMcKormic
Posted: Tue Apr 28, 2009 5:39 pm Reply with quote
Mr. Jespersen? Joined: 04 May 2006 Posts: 417 Location: South Park, Colarado, USA
I have a problem... When I'm searching for internode in the server directory, i can't find em'... Why is this so?
Is it something on my end or has node disappeared for the moment?
Also... When i start BF2 now, i have this F****D up FPS and time display on my screen and it is really f*****g up my game play... How do i dispose of this?... Also i am not running any macro's or Hitfixer application and everything seem normal on my pc so WTF???

Any HELP much appreciated...

_________________
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Whitey
Posted: Tue Apr 28, 2009 5:49 pm Reply with quote
Super ubik Freak Super ubik Freak
Joined: 20 Oct 2005 Posts: 1504 Location: Broken Hill
its changed name... type games.o instead of internode...and bingo..there they'll be.

_________________
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger
KennyMcKormic
Posted: Tue Apr 28, 2009 5:50 pm Reply with quote
Mr. Jespersen? Joined: 04 May 2006 Posts: 417 Location: South Park, Colarado, USA
Thanks Buz'

_________________
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Wrangl3r
Posted: Tue Apr 28, 2009 6:20 pm Reply with quote
Don Denny Don Denny
Joined: 01 Feb 2008 Posts: 394 Location: South Australia
could the time and fps be from xfire?

_________________
View user's profile Send private message MSN Messenger
-Gothic-
Posted: Tue Apr 28, 2009 6:29 pm Reply with quote
Al Hammond Al Hammond
Joined: 06 Feb 2009 Posts: 219 Location: no pizzas thanks...
i definately dont use macros.. hell... i only use the keyboard for ingame chat.. and it shits me to take my hand off the mouse to do so... Laughing Laughing Laughing

_________________

http://noname.c64.org/csdb/scener/?id=3904
View user's profile Send private message
KennyMcKormic
Posted: Wed Apr 29, 2009 5:14 am Reply with quote
Mr. Jespersen? Joined: 04 May 2006 Posts: 417 Location: South Park, Colarado, USA
Wrangl3r wrote:
could the time and fps be from xfire?


I thought so to Wrang... But i shut it down to no avail...

_________________
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Display posts from previous:  

All times are GMT + 7 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum